Hutsezko egosketarako, pasteurizaziorako edo esterilizaziorako diseinaturiko poltsak.
Hutsean ontziratutako produktua kozinatu daiteke (bapore-labe batean edo egosiz), edo prestatu ondoren produktua pasteurizatuz.
Kozinatu eta pasteurizatutako produktu baten iraupena 15, 30, 60 edo egun gehiagoan luza daiteke.
85º arteko egosketarako egokiak dira 90, 120, 150… mikrako poltsa estandarrak; tenperatura horretatik eta 121º arte, egosketetarako poltsa berezi hauek erabili beharko ditugu.
APLIKAZIOAK
ABANTAILAK
NEURRIAK | UNIT. KAXA BAKOITZEKO |
---|---|
150 x 200 esterilizazioa | 1000 |
160 x 300 esterilizazioa | 2000 |
200 x 300 esterilizazioa | 1000 |
250 x 350 esterilizazioa | 1000 |
300 x 400 esterilizazioa | 1000 |
400 x 500 esterilizazioa | 500 |
200 x 240 egosketa | 1000 |
200 x 300 egosketa | 1000 |
250 x 400 egosketa | 1000 |
300 x 400 egosketa | 1000 |
400 x 500 egosketa | 500 |