Erabilera orokorrerako gomendatzen ez dugun ontzi ekonomikoa da, baina berariazko erabilera edo produktu batzuetarako gomendatzen dugu. Labe tradizional batean sar daitekeen ontzi bakarra izatea du ezaugarri nagusitzat; horren ondorioz, produktuak gratinatzeko oso ohikoa izaten da (adibidez, lasagna). Bestalde, familia honek, halaber, ontzirik handienak eskaintzen dizkigu; eta oilaskoa, arkumea edo ukondo errearentzako tamaina handiko ontzi bat bilatuz gero, aukera ia bakarra aluminiozko ontziak izango dira kasu askotan.
ABANTAILAK
DESABANTAILAK
APLIKAZIOAK
Laberatu beharreko produktu bat baduzu, baina aldi berean balio-bizitza luzatzeko edo lineal batean saltzeko termozigilatu behar baduzu –eta aluminiozko ontzi bat termikoki zigilatzea ezinezko denez gero–, sarritan egiten da produktua aluminiozko ontzi batean sartu eta aluminiozko ontzi hori termikoki zigilatu daitekeen beste batean.